BESTYRELSESARBEJDE

imagesPUST NYT LIV I BESTYRELSESARBEJDET

Rigtig mange bestyrelser i små og mellemstore virksomheder er bestykket med advokater, revisorer, onkler og tanter – de såkaldte “tantebestyrelser”. Det kan være udmærket med disse kompetencer, men fremtiden kræver noget mere.

Finanskrisen forandrede verden, og den måde der skal tænkes forretning på. De ”gamle” tider kommer ikke tilbage, så det er med at komme i gang med nytænkningen nu.

Engang var det nok at have et godt produkt. I dag skal du vide hvilket problem du kan løse for kunden, hvilken værdi du kan tilføre kunden, og aller bedst få kunden til at associere sig med din virksomhed som leverandør. Ligeledes er din virksomheds forhold til, og ageren på sociale medier utrolig vigtig.

At skabe mersalg og bedre bundlinje gennem opbygning af nye salgsafdelinger, salgskanaler og markedsføring er mit speciale, og jeg har på den måde skabt flere forretningsmæssige succeser.

Ring i dag og lad os aftale et første møde for at se om mine kompetencer passer ind i jeres bestyrelse, og ikke mindst om kemien passer.